Patru curse aeriene au decolat cu întârziere de la Sibiu, din cauza ceţii

Patru curse aeriene operate de companiile Tarom, Blue Air şi Carpatair au decolat, vineri dimineaţă, cu întârziere, de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ceţii, cel mai mult fiind nevoiţi să aştepte pasagerii unei aeronave spre Stuttgart, care au stat peste două ore în aerogară.

27 afișări
Imaginea articolului Patru curse aeriene au decolat cu întârziere de la Sibiu, din cauza ceţii

Patru curse aeriene au decolat cu întârziere de la Sibiu, din cauza ceţii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, vineri dimineaţă patru curse aeriene erau programate să decoleze în intervalul orar 6.00-8.00.

Trei dintre aceste aeronave, care făceau curse ale companiilor Tarom, Blue Air şi Carpatair şi aveau ca destinaţii aeroporturile din Timişoara, Munchen şi Otopeni, au decolat cu întârzieri de 10-15 minute.

Probleme mai mari au fost la cursa Blue Air Sibiu-Stuttgart, ai cărei pasageri au rămas în aerogară mai bine de două ore, avionul decolând spre destinaţie în jurul orei 10.30.

Ulterior, traficul aerian a revenit la normal întrucât ceaţa s-a ridicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici