Patru din cei cinci români răniţi în Ungaria vor fi aduşi marţi în România

Patru dintre cei cinci români răniţi, luni dimineaţă, într-un accident rutier produs în Ungaria vor fi aduşi în cursul zilei de mâine înapoi în România, a declarat pentru MEDIAFAX, consulul român la Budapesta Marin Ursuţ.

17 afișări
Imaginea articolului Patru din cei cinci români răniţi în Ungaria vor fi aduşi marţi în România

Patru din cei cinci români răniţi în Ungaria vor fi aduşi marţi în România (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit acestuia, cinci dintre cei şase români aflaţi la bordul microbuzului au fost răniţi.

Unul dintre ei a fost spitalizat, dar se află în afara oricărui pericol. Ceilalţi patru au suferit răni foarte uşoare, neavând nevoie de spitalizare iar personalul consular al României se află în drum către ei, urmând să-i aducă la Budapesta.

Potrivit consulului, cei patru îşi vor petrece noaptea în capitala ungară, urmând ca mâine să fie aduşi înapoi în ţară la bordul unui microbuz de linie.

Potrivit lui Ursuţ, românii veneau din Italia.

Şapte persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, după ce o maşină s-a ciocnit cu un microbuz înmatriculat în România, în vestul Ungariei, a declarat luni poliţia, citată de MTI.

Citeşte şi:

Şapte răniţi după coliziunea între o maşină şi un microbuz românesc, în Ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici