Patru dintre agresorii vărului lui Lucian Bute au fost prinşi

Patru dintre tinerii care duminică dimineaţă l-au bătut pe Gelu Bute, vărul boxerului Lucian Bute, în faţa unei discoteci din localitatea gălăţeană Pechea, au fost prinşi de către poliţişti şi sunt audiaţi.

628 afișări
Imaginea articolului Patru dintre agresorii vărului lui Lucian Bute au fost prinşi

Patru dintre agresorii vărului lui Lucian Bute au fost prinşi (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani.

"Patru dintre cei implicaţi au fost identificaţi şi sunt în acest moment în audieri. Toţi sunt din comuna Pechea şi au vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani. Cercetările vor continua pentru identificarea tuturor celor implicaţi în conflict", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Potrivit sursei citate, conflictul în urma căruia Gelu Bute, văul lui Lucian Bute, a ajuns în stare gravă la spital a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00 şi a fost sesizat de către o patrulă de poliţie.

"Poliţiştii care patrulau au observat că un grup de tineri se aflau în conflict la intersecţia unor străzi din comună. În momentul în care patrula s-a apropiat, tinerii au fugit, la faţa locului rămând doar cel care se află acum în spital. Pentru că acesta era rănit, poliţiştii au solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 intervenţia unei ambulanţe", a mai spus reprezentantul Poliţiei.

Gelu Bute este internat în stare gravă la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, declara că tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de zece persoane, iar în prezent este în comă şi urmează fie operat.

"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup", afirma Bacalbaşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici