Patru membri ai unei familii, arestati pentru trafic de persoane (Video)

Patru români care au traficat, în ultimii cinci ani, mai multe tinere, printre care şi minore, în Spania, pe care le-au exploatat sexual, au fost arestaţi, în urma unor acţiuni ale poliţiştilor din Iaşi şi Botoşani, a anunţat, marţi, Poliţia Română.

133 afișări
Imaginea articolului Patru membri ai unei familii, arestati pentru trafic de persoane (Video)

Patru membri ai unei familii, arestati pentru trafic de persoane

Potrivit Poliţiei Române, anchetatorii au făcut, luni, mai multe percheziţii şi descinderi, în urma cărora au fost reţinuţi R.A, de 30 de ani, din judeţul Giurgiu, T.C., de 35 de ani, din judeţul Botoşani, C.T., de 28 de ani şi R.F., de 30 de ani, ambii din municipiul Iaşi, membri ai reţelei de trafic de persoane.

De asemenea, tot în cursul zilei de luni, au fost aplicate măsuri asiguratorii asupra a 500 de grame de bijuterii din aur, două autoturisme BMW şi Audi A6, asupra unui apartament cu trei camere şi a sumei de 25.000 de euro, despre care există suspiciuni că ar proveni din traficarea şi exploatarea de persoane.

Din verificările efectuate până în prezent, s-a stabilit că reţeaua a acţionat timp de cinci ani, ocupându-se de racolarea de tinere, inclusiv minore, şi transportarea lor, în mod legal, în Spania, unde erau obligate să practice prostituţia în beneficiul traficanţilor. Prin exploatarea sexuală a fetelor, traficanţii au obţinut sume importante de bani.

Cele patru persoane a fost prezentate, luni, în faţa instanţei, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă vor fi gasite vinovate, acestea riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 18 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici