Patru persoane au murit la un raliu auto în Ungaria

Patru morţi şi aproximativ 30 de răniţi este bilanţul unui accident ce a avut loc duminică la un raliu auto în Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesújfalu, când una din maşinile ce concurau a ieşit de pe carosabil.

541 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au murit la un raliu auto în Ungaria

Imagine de arhivă

Mai multe persoane au murit şi alte câteva au fost rănite când un vehicul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de spectatori, relatează police.hu. Accidentul a avut loc între Lábatlan şi Bajót, în prima parte a după-amiezii de 24 martie.

Potrivit informaţiilor disponibile până în prezent, un vehicul care participa la o cursă de raliu a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de spectatori din motive încă neclare. Potrivit informaţiilor actuale, patru persoane au fost ucise şi şapte rănite. Circumstanţele sunt în curs de clarificare", a precizat într-un comunicat comandamentul de poliţie al comitatului Komárom-Esztergom Várm.

Potrivit informaţiilor furnizate de RallyLife, un cuplu aflat la volanul unei Skoda Fabia R5 a intrat în spectatorii de la cursa ORB Esztergom-Nyergesújfalu, iar celor patru morţi li s-ar putea adăuga zeci de răniţi.

Se crede că printre victime s-ar putea număra şi un copil.

Potrivit paginii de Facebook a Arrabona Rally Club, tratamentul răniţilor este în curs de desfăşurare în prezent, urmând să apară mai multe informaţii. Imediat după accident, s-a anunţat că pe pistă a fost vărsat ulei, iar cursa a fost oprită.

După tragedie, la locul accidentului au fost trimise ambulanţe şi elicoptere.

În august 2023, a mai avut loc un accident similar în Ungaria, când maşina duo-ului Csaba Nemes-Richárd Nemes s-a izbit de un copac în timpul celei de-a patra etape a celui de-al 29-lea raliu Veszprém, campionatul naţional HUMDA. Pilotul Csaba Nemes, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis, în timp ce navigatorul şi fratele său au supravieţuit accidentului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
raliu,
accident,
ungaria

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici