Patru persoane rănite, după ce şoferul unui autocar nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de vehiculul din faţă şi a lovit un TIR

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma coliziunii dintre un autocar în care erau şapte persoane şi un TIR, pe DN 13, în localitatea Ghendu din judeţul Mureş. Drumul este blocat pe o bandă.

281 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite, după ce şoferul unui autocar nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de vehiculul din faţă şi a lovit un TIR

Patru persoane rănite, după ce şoferul unui autocar nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă şi a lovit un TIR

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mureş, impactul s-a produs din cauza şoferului autocarului, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă.

În autocar se aflau 7 persoane, dintre care 4 au fost rănite şi au fost transportate la UPU Mureş pentru investigaţii medicale şi tratament.

Subinspectorul Emanuela Rugină din cadrul IPJ Mureş a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în localitatea Gendu, unde şoferul autocarului, în vârstă de 48 de ani, din Bucureşti, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a lovit TIR-ul care circula în faţa sa, pe acelaşi sens, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Prahova.

În urma coliziunii au fost răniţi şoferul autocarului şi trei femei: una în vârstă de 37 de ani, din Bistriţa, alta de 55 de ani din Târgu-Mureş şi cealaltă, de 70 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

În total, în autocar se aflau şapte persoane.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa SMURD la UPU Târgu- Mureş.

La locul accidentului traficul rutier este blocat pe un sens şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici