Patru persoane, rănite într-un accident produs în centrul Capitalei

Patru persoane au fost rănite uşor într-un accident de circulaţie care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în centrul Capitalei, patru maşinii fiind avariate, între care şi autoturismul actorului Andrei Duban, parcat pe un trotuar.

17 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite într-un accident produs în centrul Capitalei

Patru persoane, rănite într-un accident produs în centrul Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor de la circulaţie, accidentul a avut loc, în jurul orei 2.00, la intersecţia străzii General Gheorghe Manu cu Calea Victoriei.

O tânără, în vârstă de 19 ani, din Târgovişte, aflată la volanul unui autoturism Volgswagen Golf, a intrat în intersecţie la culoarea roşie a semaforului lovind un alt autoturism Volgswagen Golf, condus de un tânăr, de 24 de ani.

În urma impactului, maşinile au lovit alte două autoturisme, un Renault Megane, care se deplasa pe Calea Victoriei, şi un Hyundai Santa Fe, parcat pe trotuar, aparţinând actorului Andrei Duban.

Cele patru autoturisme au fost avariate iar patru persoane, aflate în cele două maşini Volgswagen Golf, au suferit leziuni uşoare fiindu-le acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici