Patru tineri au murit după ce au plonjat cu maşina în Dâmboviţa (Video)

Patru tineri au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în maşina cu care au plonjat în Dâmboviţa, chiar în faţa staţiei de metrou Semănătoarea, acest accident fiind cel mai grav produs în Bucureşti în ultimii zece ani.

413 afișări
Imaginea articolului Patru tineri au murit după ce au plonjat cu maşina în Dâmboviţa (Video)

Patru tineri au murit după ce au plonjat cu maşina în Dâmboviţa (Video)

Potrivit Pro Tv, martorii care au văzut maşina căzând în râul Dâmboviţa au sunat înspăimântaţi la 112 şi au cerut ajutor.

După o intervenţie care a durat aproape două ore, salvatorii au reuşit să aducă la suprafaţă trupurile tinerilor, fără suflare însă.

Niciunul dintre cei patru băieţi nu avea mai mult de 22 de ani.

Chiar şi după ce trupurile celor patru băieţi au fost luate de echipajul de la IML, scafandrii au mai căutat o jumătate de oră prin apă şi au tras maşină la mal, să vadă dacă nu cumva mai există vreo victimă. Intervenţia a fost extrem de dificilă.

Toţi patru au murit în chinuri groaznice, prinşi în maşina care s-a scufundat după ce a aterizat cu plafonul în jos, în apă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 1.00, Vlad D. (22 de ani), din Bucureşti, a condus un autoturism Dacia Nova, pe Splaiul Independenţei dinspre şoseaua Virtuţii către Pod Grozăveşti.

Când a ajuns în apropierea staţiei de metrou "Semănătoarea", din cauza vitezei excesive şi a lipsei de experienţă în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei plonjând în râul Dâmboviţa.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto D. Vlad şi a trei ocupanţi care se aflau în autoturism.

Poliţia Capitalei a întocmit un dosar de cercetare privind împrejurările producerii accidentului care va fi înaintat spre soluţionare Serviciul Cercetări Penale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Din păcate, viteza scăpată de sub control, neatenţia în conducere şi lipsa de experienţă a celui aflat la volan (poseda permis de conducere de numai 11 zile), a generat cel mai tragic accident de circulaţie produs pe raza Capitalei din ultimii zece ani. Lipsa de experienţă, condiţiile meteo şi de drum (carosabil umed, polei, cu denivelări, acoperit cu pietriş ori curbe), determină în multe astfel de situaţii producerea de accidente rutiere cu consecinţe dintre cele mai grave în Municipiul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici