Pe surf, pe schiuri şi în aer. Cei mai „nebuni” Moşi Crăciuni din lume

În acvarii, pe motociclete şi biciclete, dar şi în gondole şi în aer. Odată cu sosirea Crăciunului, în întreaga lume au avut loc numeroase evenimente care au avut ca protagonist personajul prin excelenţă al acestei sărbători, Moş Crăciun.

143 afișări
Imaginea articolului Pe surf, pe schiuri şi în aer. Cei mai „nebuni” Moşi Crăciuni din lume

Sursa foto: AP

Iată o selecţie a celor mai „nebuni” Moşi Crăciuni din lume, întocmită de Sky Italia.

În Bangkok, Thailanda, un Moş Crăciun a înotat alături de un rechin. Înotul de Crăciun face parte din programul acvariului Sea Life Bangkok Ocean World şi atrage mii de turişti.

În Guatemala City, un Moş Crăciun foarte curajos (pompier) a sărit de pe podul de cale ferată din Las Vacas în timpul unui eveniment pentru cei mai săraci copii.

S-a urcat foarte sus, agăţându-se de ferestre, Moş Crăciun care i-a vizitat pe copiii de la Spitalul Germans Trias din Barcelona, Spania.

O versiune mult mai de vară îl are în prim plan pe Moş Crăciun pe surf, la Papanoelada Surfera, în Nigran, Galicia, Spania.

În Valras, sudul Franţei, baia de Crăciun este tradiţională. La ea participă, bineînţeles, şi Moş Crăciun.

De la Cupa Mondială de schi freestyle 2023-2024, specialitatea skicross, pe 22 decembrie, la San Candido, nu putea lipsi un Moş Crăciun pe schiuri.

În Belgrad, mulţi Moşi Crăciuni s-au transformat în centauri şi au defilat prin centrul oraşului pe motocicletele lor, aducând cadouri copiilor defavorizaţi.

Canotorii din asociaţiile de canotaj veneţiene, deghizaţi în Moş Crăciun, au vâslit în bărci tipice de lagună în timpul unei competiţii pe Marele Canal, pe 17 decembrie 2023.

La Roma, oameni îmbrăcaţi în Moş Crăciun pe biciclete s-au adunat la Colosseum pentru a strânge fonduri pentru o organizaţie caritabilă pentru copii, 17 decembrie 2023

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici