Pedeapsă GREA primită de educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de 4 ani

Educatoarea din Timişoara acuzată că, în primăvara anului trecut, şi-a înecat fiica de patru ani în încercarea de a se răzbuna pe soţ, care intenţiona să divorţeze, a fost condamnată la 18 ani şi opt luni de închisoare. Sentinţa este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
3763 afișări
Imaginea articolului Pedeapsă GREA primită de educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de 4 ani

Educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de patru ani, condamnată la aproape 19 ani de închisoare

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis, miercuri, să o condamne pe Oana Neţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soţ, la 18 ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru omor asupra unui membru al familiei.

Decizia magistraţilor este definitivă.

Iniţial, Tribunalul Timiş a decis, la sfârşitul anului trecut, să o condamne pe educatoare la 12 ani de închisoare cu executare. De asemenea, Oana Neţ ar fi trebuit să-i plătească soţului daune morale de 60.000 de euro. Însă, Curtea de Apel Timişoara a respins, miercuri, această solicitare.

Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în luna martie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici