Pensionarii pot încasa pensiile la Libra Bank

Libra Bank şi Casa Naţională de Pensii şi Alte Drepturi de Asigurări Sociale (CNPAS) au semnat o convenţie privind virarea pensiilor în conturi curente sau pe carduri bancare care vor fi create pentru pensionarii solicitanţi.

40 afișări
Imaginea articolului Pensionarii pot încasa pensiile la Libra Bank

Pensionarii pot încasa pensiile la Libra Bank

Pensionarii care doresc să primească pensiile la Libra Bank trebuie să solicite deschiderea unui cont curent sau emiterea unui card de debit Libra Salary VISA, în care CNPAS urmează să le vireze pensia lunar, se arată într-un comunicat al băncii.

La încasarea pensiei, clientului i se percepe un comision de trei lei, acesta fiind singurul comision aplicat de Libra Bank pentru acest serviciu.

Cardul Libra Salary este scutit de comisioanele de emitere, de comision de administrare, de comision pentru plata la comercianţi şi retragere de numerar de la bancomatele Libra Bank.

La finele primului semestru, Libra Bank avea active totale de 743,23 milioane de lei, iar profitul obţinut în primele şase luni a fost de 48.917 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici