Pentru că vântul bate cu putere, şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească în dreptul copacilor

Pentru că vântul bate cu putere în multe zone ale ţării, poliţiştii recomandă şoferilor să nu oprească sau să staţioneze în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, care pot fi doborâţi de rafalele puternice pe autovehicule sau chiar persoane.

134 afișări
Imaginea articolului Pentru că vântul bate cu putere, şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească în dreptul copacilor

Pentru că vântul bate cu putere, şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească în dreptul copacilor

Din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii anunţă că au căzut copaci pe DN 1H, localitatea Şinteu, judeţul Bihor, precum şi pe DN 22, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Scorţaru Vechi, judeţul Brăila, în ambele cazuri traficul fiind blocat, dar şi pe DN 22C, localitatea Medgidia şi DN 38, localitatea Negru Vodă, judeţul Constanţa, unde traficul se desfăşoară pe un sens.

„Pentru că vântul bate cu putere în multe zone ale ţării, recomandăm şoferilor să nu oprească sau să staţioneze în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, care pot fi doborâţi de rafalele puternice pe autovehicule sau chiar persoane”, potrivit comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici