Percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe privind fraude cu motorină. Prejudiciul este de un milion de euro

Poliţiştii fac joi dimineaţă 15 percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe, în cadrul unei anchete privind activitatea unei grupări suspectate că aducea în ţară motorină pe care o declara drept păcură, prejudiciul adus statului fiind de un milion de euro.

819 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe privind fraude cu motorină. Prejudiciul este de un milion de euro

Percheziţii în Bucureşti şi cinci judeţe privind fraude cu motorină. Prejudiciul este de un milion de euro (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Vâlcea, Teleorman şi Giurgiu.

Acţiunea are ca scop destructurare unei reţele care introducea în ţară ilegal produse petroliere.

În urma acţiunii de joi vor fi puse în executare 17 mandate de aducere, potrivit sursei citate.

Ancheta este derulată de poliţiştii antifraudă de la Poliţia Capitalei împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Brigada de operaţiuni speciale din cadrul IGPR cu suportul SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici