Percheziţii în Capitală şi în Ialomiţa într-un dosar de proxenetism

Poliţiştii Capitalei au făcut miercuri şase percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Ialomiţa la persoane bănuite de proxenetism.

273 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală şi în Ialomiţa într-un dosar de proxenetism

Percheziţii în Capitală şi în Ialomiţa într-un dosar de proxenetism

Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada aprilie-iulie 2023, cinci persoane, două femei şi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani, ar fi facilitat, prin închirierea unor apartamente, precum şi prin postarea online a unor anunţuri specifice, practicarea prostituţiei de mai multe femei, în diverse imobile din Sectorul 3.

Din cercetări s-a stabilit că persoanele bănuite ar fi obţinut foloase materiale de pe urma comiterii acestei infracţiuni.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, precum şi telefoane mobile şi aproximativ 6.000 de lei, bani despre care există suspiciunea rezonabilă că provin din activitatea infracţională.

Toate cele cinci persoane au fost duse la audieri. Totodată, au fost depistate şi două femei bănuite că ar fi practicat prostituţia.

O femeie de 28 de ani şi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 55 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală. De asemenea, faţă de o altă femeie, în vârstă de 28 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici