Percheziţii în cazuri de modificări de contracte pentru indemnizaţii de creştere a copilului

Douăzeci şi două de percheziţii au loc miercuri dimineaţa la firme şi persoane bănuite de tentativă de înşelăciune, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, existând suspiciunea că ar fi falsificat contracte pentru a obţine nelegal indemnizaţii de creştere a copilului.

1195 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în cazuri de modificări de contracte pentru indemnizaţii de creştere a copilului

Percheziţii în cazuri de modificări de contracte pentru indemnizaţii de creştere a copilului

Potrivit Poliţiei Prahova, miercuri dimineaţa se efectuează 22 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Prahova, la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele mai multor persoane bănuite de tentativă de înşelăciune, falsuri în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. 19 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2016 – 2017, persoanele bănuite ar fi falsificat contracte privind drepturi de autor în scopul obţinerii în mod nelegal a indemnizaţiei de creştere a copilului.

În cazul în care cei în cauză ar fi reuşit finalizarea activităţii de inducere în eroare a funcţionarilor publici, ar fi fost prejudiciat bugetul statului cu peste 600.000 lei.

Un număr de 19 de mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici