Percheziţii în locuinţele unor tineri care cumpărau droguri din Bucureşti şi le vindeau în Prahova

Poliţiştii şi procurorii din Ploieşti au făcut 10 percheziţii într-un dosar de trafic de cannabis şi cocaină. 35 de persoane au fost audiate, iar 4 au fost reţinute într-un dosar în care mai mulţi tineri sunt cercetaţi după ce ar fi cumpărat droguri din Bucureşti şi le-ar fi vândut în Prahova.

1454 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în locuinţele unor tineri care cumpărau droguri din Bucureşti şi le vindeau în Prahova

Percheziţii în locuinţele unor tineri care cumpărau droguri din Bucureşti şi le vindeau în Prahova

Potrivit IPJ Prahova, începând cu luna noiembrie a anului 2022, un grup infracţional, format din 6 tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cantităţi de droguri de la diverşi dealeri din municipiul Bucureşti, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat către consumatori din judeţul Prahova.

În urma percheziţiilor făcute, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 35 de grame de materie vegetală cu aspect şi miros specific plantei cannabis, un gram de substanţă pulverulentă cu aspect specific cocainei, 14 grindere, 6 telefoane mobile, 2 cântare, 1.845 de lei, dar şi bunuri folosite la ambalarea, depozitarea, porţionarea şi consumul drogurilor.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea a 4 dintre persoanele bănuite pentru 24 de ore şi luarea măsurii controlului judiciar cu privire la alte două persoane, pentru 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici