Percheziţii în Periş şi Snagov, pentru prinderea unor suspecţi de furturi din locuinţe

Poliţiştii fac, marţi dimineaţă, şase percheziţii în localităţile Periş şi Snagov, din judeţul Ilfov, la locuinţele a 11 persoane suspectate că în perioada iunie-septembrie au comis mai multe furturi din locuinţe, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

404 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Periş şi Snagov, pentru prinderea unor suspecţi de furturi din locuinţe

Percheziţii în Periş şi Snagov, pentru prinderea unor suspecţi de furturi din locuinţe (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Membrii grupării sunt acuzaţi că în cele trei luni au spart 11 locuinţe, valoarea prejudiciului fiind estimată până în prezent la 15.000 de euro.

Poliţiştii caută obiecte care ar fi fost furate din locuinţele sparte, printre care bijuterii şi cabluri de telecomunicaţii. Membrii grupării furau cablurile de telecomunicaţii pentru valorificarea cuprului pe care acestea îl conţin, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

La acţiune participă poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Detaşamentul de Intervenţie Rapidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici