Percheziţii în trei judeţe, la depozite de zahăr şi firme suspectate de evaziune fiscală

Poliţiştii din Olt fac percheziţii, miercuri, în judeţele Dolj, Ilfov şi Mehedinţi, la mai multe depozite de zahăr, dar şi la locuinţele unor administratori de firme suspectaţi de evaziune fiscală.

279 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în trei judeţe, la depozite de zahăr şi firme suspectate de evaziune fiscală

Olt: Percheziţii în trei judeţe, la depozite de zahăr şi firme suspectate de evaziune fiscală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, percheziţiile au încreput miercuri dimineaţa, la ora 7.00, iar la acestea participă zeci de poliţişti.

În total, au loc 13 percheziţii - una în Ilfov, una în Drobeta Turnu Severin, trei în comuna doljeană Işalniţa şi opt în Craiova.

Astfel, poliţiştii au descins la mai multe depozite de zahăr, dar şi la locuinţele administratorilor unor societăţi care comercializează zahăr. Ei caută facturi fictive, care ar avea legătură cu un dosar penal mai vechi pe linia evaziunii fiscale cu zahăr de la Corabia.

"Activităţile sunt desfăşurate într-un dosar de evaziune fiscală în sectorul produselor alimentare şi se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor de investigare a fraudelor de la IPJ Dolj, Mehedinţi şi Ilfov, sub coordonarea unui procuror", a declarat Claudia Radu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici