Percheziţii la Braşov într-un dosar de proxenetism. Mai multe tinere ar fi fost exploatate în ţări UE

Poliţiştii din Braşov, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Român şi sub coordonarea unui procuror efectuează, miercuri, percheziţii în municipiile Braşov şi Săcele la persoane bănuite că ar fi exploatat mai multe tinere în ţări de pe teritoriul Uniunii Europene.

837 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Braşov într-un dosar de proxenetism. Mai multe tinere ar fi fost exploatate în ţări UE

Braşov: Percheziţii într-un dosar de proxenetism. Mai multe tinere ar fi fost exploatate în ţări UE

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 16 percheziţii domiciliare, în municipiile Braşov şi Săcele, la persoane bănuite de proxenetism.

„Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism pe teritoriul Uniunii Europene, în ţări precum Austria, Elveţia, Germania şi Spania. În fapt, aceştia ar fi exploatat mai multe tinere, membrii grupării identificând clienţi din străinătate”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, sumele de bani obţinute din activităţile infracţionale se ridică la 1,5 milioane de euro.

19 mandate urmează a fi puse în executare, mai arată sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici