Percheziţii la DSP Arad şi la mai multe persoane, acuzate de zădărnicirea combaterii bolilor

  • Şapte percheziţii au fost făcute la mai multe persoane şi la DSP Arad.
  • Percheziţiile au fost făcute într-un dosar penal în care se fac cercetări „in rem” pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor, abuz în serviciu în formă continuată, neglijenţă în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals în formă continuată.
559 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la DSP Arad şi la mai multe persoane, acuzate de zădărnicirea combaterii bolilor

Şapte percheziţii au fost făcute la mai multe persoane şi la o instituţie publică din Arad, într-un dosar privind zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu. Surse din anchetă au declarat, pentru MEDIAFAX, că percheziţiile au vizat DSP Arad.

Ofiţeri din cadrul DGA, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au făcut, miercuri, cu poliţiştii din cadrul IPJ Arad - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi Biroul de Investigaţii Criminale şi cu cei din cadrul Brigăzilor de Combatere a Crimei Organizate Timişoara şi Craiova – Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, şapte percheziţii domiciliare la mai multe adrese din oraşul Arad, respectiv la instituţii publice.

Percheziţiile au fost făcute într-un dosar penal în care se fac cercetări „in rem” pentru săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor, abuz în serviciu în formă continuată, neglijenţă în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals în formă continuată.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au vizat Direcţia de Sănătate Publică Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici