Percheziţii la hoţii de lemn din Iaşi. Poliţia a dus şi un elicopter la acţiuni

Peste 100 de poliţişti fac, vineri dimineaţă, unsprezece percheziţii în comunele Ţibana şi Mădârjac din judeţul Iaşi, la persoane suspectate de tăierea şi sustragerea de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, un elicopter al MAI survolând zona în timpul acţiunilor.

2753 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la hoţii de lemn din Iaşi. Poliţia a dus şi un elicopter la acţiuni

Percheziţii la hoţii de lemn din Iaşi. Poliţia a dus şi un elicopter la acţiuni (Imagine: Lucian Călugăreascu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, vineri dimineaţă, poliţiştii de la Poliţia Judeţeană Iaşi, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, fac 11 percheziţii în comunele Ţibana şi Mădârjac, din judeţul Iaşi, la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere şi sustragere de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice, neasigurată cu pază.

La activităţi participă peste 100 de poliţişti, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, împreună cu luptători SAS.

În acest caz, urmează a fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere şi citaţii.

Zona va fi survolată de un elicopter al Unităţii de Aviaţie a MAI, în scopul surprinderii unor eventuale acţiuni de ascundere a unor bunuri şi comunicării cu forţele de la sol.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici