Percheziţii la Sibiu şi Alba, la persoane bănuite că au cumpărat animale cu bancnote euro false

Un număr de 13 percheziţii se fac, marţi dimineaţa, în judeţele Sibiu şi Alba, la persoane bănuite că au cumpărat animale cu bancnote euro contrafăcute. Anchetatori au confiscat deja 2.200 de euro falşi.

902 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Sibiu şi Alba, la persoane bănuite că au cumpărat animale cu bancnote euro false

Percheziţii la Sibiu şi Alba, la persoane bănuite că au cumpărat animale cu bancnote euro false

Potrivit unui comunicat transmis marţi dimineaţa, de Poliţia Alba, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, fac 13 percheziţii în judeţele Alba şi Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

„Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane. Poliţiştii vor pune în executare 9 mandate de aducere”, spun poliţiştii.

Până în prezent, au fost confiscaţi 2.200 de euro contrafăcuţi.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi cu sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Alba şi Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici