Percheziţii la suspecţii de trafic de droguri din Constanţa: Anchetatorii au ridicat peste jumătate de kilogram de canabis şi mii de euro - FOTO

Aproximativ 600 de grame de canabis şi sume de bani provenite din vânzarea drogurilor au fost ridicate, vineri, în urma a patru percheziţii domiciliare făcute de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Constanţa, patru persoane fiind duse la audieri.

411 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la suspecţii de trafic de droguri din Constanţa: Anchetatorii au ridicat peste jumătate de kilogram de canabis şi mii de euro - FOTO

Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri din Constanţa: Anchetatorii au ridicat peste jumătate de kilogram de canabis şi mii de euro

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Constanţa au făcut, vineri dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în Constanţa şi Medgidia, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma descinderilor, la o fermă dezafectată de lângă Medgidia a fost descoperită o cultură de canabis, iar din locuinţele suspecţilor anchetatorii au ridicat aproximativ 600 de grame de canabis, 5.710 euro şi 12.500 de lei, bani proveniţi din comercializarea ilicită a drogurilor.

Din cercetări a reieşit că cei patru ar fi comercializat drogurile în Constanţa şi Medgidia, ei fiind duşi pentru audieri la sediul DIICOT Constanţa.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, dar şi al poliţiştilor de la Poliţia Judeţeană Constanţa şi la jandarmilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici