Percheziţii şi doi bărbaţi reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

În comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost prins în flagrant un bărbat de 38 de ani, din localitatea Sântă Mărie, judeţul Sălaj, în timp ce vindea 50 de grame de produse susceptibile a avea efect psihoactiv, în schimbul sumei de 5.000 de lei, informează IGPR.

72 afișări
Imaginea articolului Percheziţii şi doi bărbaţi reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc

Sălăjeanul a fost prins în flagrant vineri. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul din Sălaj a cumpărat drogurile de la un tânăr de 25 de ani din comuna Floreşti.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj au efectuat trei percheziţii domiciliare, două în localitatea Sântă Mărie şi una în Floreşti.

Potrivit anchetatorilor, sălăjeanul ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3 - CMC) şi alte produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de mare risc, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi unui judecător din cadrul Tribunalului Sălaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici