Perioada în care vehiculele cu masa peste 7,5 tone vor circula cu restricţii pe DN7

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat luni, că circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este interzisă pe traseul Piteşti (ieşirea din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN1) pentru a lăsa liber transportul de persoane.

225 afișări
Imaginea articolului Perioada în care vehiculele cu masa peste 7,5 tone vor circula cu restricţii pe DN7

Perioada în care vehiculele cu masa peste 7,5 tone vor circula cu restricţii pe DN7

"Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA anunţă participanţii la trafic că potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de marti 31 decembrie 2019, miercuri 01 ianuarie 2020, joi 02 ianuarie 2020 si vineri 03 ianuarie 2020 (Anul Nou, ziua premergătoare şi ziua liberă stabilită prin Hotărâre a Guvernului)", potrivit unui comunicat remis luni, MEDIAFAX.

Vehiculele vizate nu vor putea circula pe traseul Piteşti (ieşirea din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN 1) pe ambele sensuri marţi 31 decembrie între orele 16:00 şi 22:00, iar următoarele trei zile, circulaţia acestora va fi restricţionată în intervalul 6:00-22:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cnair,
restricţii,
dn7

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici