Persoanele care muncesc de acasă sunt cu 38% mai productive

  • În contextul pandemiei de COVID-19, un număr mare de companii au decis să-şi trimită angajaţii să lucreze de acasă.
  • Conform studiilor, productivitatea creşte cu 38% în cazul celor care muncesc de acasă, scrie CNBS.
  • Google şi Twitter sunt printre primele companii care încurajează angajaţii să îşi îndeplinească sarcinile de serviciu de la domiciliu.
692 afișări
Imaginea articolului Persoanele care muncesc de acasă sunt cu 38% mai productive

Persoanele care muncesc de acasă sunt cu 38% mai productive

Condiţia ca o companie să reziste în situaţia de criză actuală este să îşi pună la punct sistemul tehnologic. Reţeaua de lucru trebuie adaptată muncii de acasă, iar angajaţii trebuie învăţaţi să foloseasca sistemul IT din propria locuinţă.

Pe de altă parte, în 2013, fosta şefă Yahoo, Marissa Mayer, a interzis angajaţiilor să mai lucreze acasă, bazându-se pe studii care declarau că discuţiile faţă în faţă, în pauzele de cafea sau ţigară, erau stimulatoare de idei.

Mayer considera că a lucra din propria locuinţă scade productivitatea şi deconcentrează angajaţii de la sarcinile pe care le au de îndeplinit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici