Peste 100 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Voluntari

Peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Voluntari, ce va avea loc pe Naţional Arena, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

493 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Voluntari

Peste 100 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua Bucureşti şi FC Voluntari (Imagine: Vasile Mutu/ Foto Mediafax)

"Astăzi, 12 februarie 2017, peste 100 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Naţional Arena” din Capitală a meciului de fotbal dintre echipele F.C. STEAUA BUCUREŞTI şi F.C. VOLUNTARI, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal - Liga I, ediţia 2016 – 2017, etapa a XXIII - a. Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), remis duminică MEDIAFAX.

Astfel, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici