Video IGPR: Anul trecut au fost destructurate peste 200 de grupări infracţionale

În 2016 au fost destructurate 217 grupări infracţionale formate din 1.779 de persoane, fiind efectuate aproape 5.000 de percheziţii de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate în cadrul dosarelor penale, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

263 afișări

"Anul trecut, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au efectuat aproape 5.000 de percheziţii în cadrul dosarelor penale ce vizau destructurarea unor grupări infracţionale. Astfel, au fost destructurate 217 grupări infracţionale formate din 1.779 de persoane", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), remis duminică MEDIAFAX.

La nivel teritorial există 15 brigăzi, 28 de servicii şi 4 laboratoare de analiză şi profil al drogurilor cu aceleaşi linii de muncă existente la nivelul structurii centrale a Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate din Poliţia Română.

Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate cooperează, în condiţiile legii, cu structuri similare din alte ţări, precum şi organisme internaţionale abilitate în domeniul combaterii criminalităţii organizate.

Citeşte şi: Proteste în ţară

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici