Peste 140.000 de comprimate cu substanţe dopante, găsite într-un automarfar, la Giurgiu

Peste 140.000 de comprimate ce conţin substanţe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu, într-un automarfar cu care un cetăţean bulgar încerca să intre în ţară.

335 afișări
Imaginea articolului Peste 140.000 de comprimate cu substanţe dopante, găsite într-un automarfar, la Giurgiu

Peste 140.000 de comprimate cu substanţe dopante, găsite într-un automarfar, la Giurgiu

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii au controlat, joi, la intrarea în ţară prin Giurgiu, un automarfar înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul bulgar T.T., în vârstă de 61 de ani, care făcea un transport de coletărie din Bulgaria pentru o firmă de curierat din România.

„În compartimentul marfă, au fost descoperite mai multe cutii ce conţineau 124.600 comprimate inscripţionate Clenabol şi 17.300 comprimate inscripţionate Oxaden, ce aveau ca substanţe active Clenbuterol si Oxandrolon, acestea aflându-se pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc”, arată sursa citată.

La cercetări, cetăţeanul bulgar a declarat că este angajatul unei firme de curierat din Bulgaria, transportă colete pentru firme de curierat si nu are cunoştinţă despre conţinutul acestora.

Produsele farmaceutice, în valoare de 176.500 lei, au fost confiscate, iar cetăţeanul bulgar a fost sancţionat contravenţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici