Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână

În perioada 23-29 decembrie, poliţiştii au depistat 173 de persoane date în urmărire, în 68 de cazuri fiind vorba despre minori. Oamenii legii au depistat 78 de persoane urmărite în temeiul legii, anunţă Poliţia Română.

281 afișări
Imaginea articolului Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână

Peste 170 de persoane date în urmărire, depistate de poliţişti în ultima săptămână (Imagine: Shutterstock / Mediafax Arhiva Foto)

"În perioada 23 - 29 decembrie, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 107 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 68 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. De asemenea, au fost depistate 78 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 51 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 5 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate", transmite Poliţia Română.

Printre cei urmăriţi în temeiul legii este un bărbat de 49 de ani din Bucureşti care se sustrăgea unei condamnări de 12 ani pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi uzurpare de calităţi oficiale a fost depistat, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Un alt bărbat, de 41 de ani, din Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani şi 11 luni închisoare pentru tentativă de omor a fost depistat, la data de 26 decembrie, fiind încarcerat în Penitenciarul Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici