Peste 2.300 de locuri în taberele de iarnă pentru studenţi

Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor (ASS) oferă pentru vacanţa de iarnă 2.316 locuri în hotelurile din staţiunile Predeal, Covasna, Zărneşti şi Herculane, cazarea fiind gratuită şi masa în regim "á la carte".

47 afișări
Imaginea articolului Peste 2.300 de locuri în taberele de iarnă pentru studenţi

Peste 2.300 de locuri în taberele de iarnă pentru studenţi (Imagine: Mediafax Foto)

Taberele vor fi organizate în perioadele 20 - 27 decembrie 2008 şi 27 decembrie - 3 ianuarie 2009. Cei care doresc să beneficieze de un loc în tabără trebuie să îşi depună cererile la secretariatele facultăţilor la care studiază.

Potrivit Metodologiei privind repartizarea locurilor în taberele studenţeşti şi eliberarea biletelor de tabără, vor avea posibilitatea de a beneficia de bilete în taberele studenţeşti, în limita locurilor repartizate, studenţii care, după anul precedent de studiu, sunt integralişti.

Alte criterii de care va ţine cont comisia întrunită la nivelul facultăţii sunt rezultatele obţinute de studentul respectiv la învăţătură, performanţele acestuia în activitatea de cercetare, dar şi implicarea în cadrul diverselor manifestări ştiinţifice, culturale, artistice sau sportive.

Universitaţile vor finaliza, până în 12 decembrie, listele nominale cu beneficiarii de locuri în tabere. Studenţii îşi vor putea ridica biletele de tabără de la serviciul social al instituţiei de învăţământ la care studiază sau la altă locaţie stabilită de conducerea acesteia.

În ultimii patru ani, Agenţia pentru Sprijinirea Studenţilor a reuşit creşterea numărului de locuri în tabere cu 58 la sută.

Potrivit ASS, în anul 2004 asociaţia oferea studenţilor 6.357 de locuri, iar în 2008 aceştia beneficiază de 10.016 de locuri. Raportat la anul precedent, când au fost repartizate 8.648 locuri, în 2008 numărul locurilor în tabere a crescut cu 16%.

Metodologia completă de distribuire şi acordare a biletelor de tabără poate fi consultată şi pe site-ul Agenţiei pentru Sprijinirea Studenţilor (www.agentiastudentilor.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici