Peste 2,5 milioane de euro, la Loto 6/49

Peste 2,5 milioane de euro vor fi puse în joc la categoria întâi a tragerii Loto 6/49 de duminică, informează Loteria Română.

13 afișări
Imaginea articolului Peste 2,5 milioane de euro, la Loto 6/49

Peste 2,5 milioane de euro, la Loto 6/49 (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Loteriei Române, la categoria întâi se înregistrează un report în valoare de peste 9,4 milioane lei, astfel că, pentru tragerea de duminică, este estimat un fond de câştiguri, la această categorie, în valoare de 2,5 milioane de euro.

Tragerile Loto 6/49 şi Noroc vor avea loc, duminică, începand cu ora 18:45, în studioul Loteriei Române.

Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost gâştigat pe 14 decembrie anul trecut şi a fost în valoare de 1.131.529,41 de lei.

În 2008, premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat de şase ori, acesta fiind şi anul în care a fost câştigat, în 27 ianuarie, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, în valoare de 12,45 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici