Peste 2.500 de pui au murit în urma unui incendiu izbucnit la o fermă din Vâlcea

Peste 2.500 de pui au murit în urma unui incendiu izbucnit, marţi, la o microfermă din localitatea Gătejeşti, din Băile Govora, judeţul Vâlcea. Proprietarul fermei, o femeie de 64 de ani, a suferit un atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

836 afișări
Imaginea articolului Peste 2.500 de pui au murit în urma unui incendiu izbucnit la o fermă din Vâlcea

Peste 2.500 de pui au murit în urma unui incendiu izbucnit la o fermă din Vâlcea

Potrivit pompierilor vâlceni, în incendiu au murit peste 2.500 de pui de o zi.

În urma incendiului de la microferma din Vâlcea Gătejeşti, Băile Govora, a fost afectată o hală de creştere a puilor, care are o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, anexe din gospodărie pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de două hectare.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii vâlceni decopertează acoperişul halelor, apoi la lichidarea focarelor incendiului.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea microferma aparţinea unei femei în vârstă de 64 de ani care a suferit un atac de panică şi a fost preluată de un echipaj SMURD transportată la spital.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici