Peste 2 kilograme de heroină, descoperite de poliţişti în Capitală

Peste două kilograme de heroină au fost găsite în urma unor descinderi făcute de poliţişti şi jandarmi, miercuri dimineaţă, la diverse adrese din Capitală.

117 afișări
Imaginea articolului Peste 2 kilograme de heroină, descoperite de poliţişti în Capitală

Peste 2 kilograme de heroină, descoperite de poliţişti în Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii celei mai importante reţele de distribuţie a drogurilor din România au obţinut peste jumătate de milion de euro din vânzarea stupefiantelor, 37 de persoane, între care trei bulgari, suspectate că fac parte din această reţea, fiind audiate de anchetatori la sediul DIICOT.

Potrivit unor surse din Poliţie, poliţişti de la de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi procurori DIICOT, sprijiniţi de peste o sută de jandarmi de la Brigada Specială de Intervenţie, au descins, miercuri, la 18 adrese din Bucureşti şi din judeţul Giurgiu, 37 de persoane fiind duse pentru audieri la sediul DIICOT.

Poliţiştii au descoperit în total 2,5 kilograme de heroină, din care 62 de grame fiind găsite la două femei care încercau să vândă drogurile unui dealer.

Alte două kilograme de heroină au fost confiscate de poliţişti, în cursul lunii trecute, când au fost reţinuţi cinci membri ai grupării.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX, că verificările în acest caz au început în urmă cu mai multe luni, sub coordonarea procurorilor DIICOT, fiind vorba de cea mai mare reţea de traficanţi de droguri din ţară.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici