Peste 20 de certificate de înmatriculare, retrase de poliţiştii rutieri, în trei ore

Peste 20 de certificate de înmatriculare au fost retrase de poliţiştii rutieri în urma unei acţiuni desfăşurate, sâmbătă dimineaţă, cu privire la respectarea legii privind transportul rutier de persoane, iar două autovehicule au fost indisponibilizate pentru lipsa licenţelor de transport.

20 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de certificate de înmatriculare, retrase de poliţiştii rutieri, în trei ore

Peste 20 de certificate de înmatriculare, retrase de poliţiştii rutieri, în trei ore (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Acţiunea s-a desfăşurat între orele 6.30 - 9.30, informează Poliţia Română.

La controale au participat poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere a Municipiului Bucureşti, ai Serviciului Rutier Ilfov şi ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi, care au verificat respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi au urmărit depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile privind legalitatea transporturilor rutiere de persoane.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 117 abateri de la normele privind transportul public de persoane, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute două permise de conducere, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, împotriva a două autovehicule destinate transportului de marfă şi persoane s-a dispus măsura indisponibilizării, conform Ordonanţei Guvernului României nr.34/2010, pentru lipsa licenţelor de transport marfă, respectiv transport de persoane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici