Suceava: Peste 20 de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc

Cel puţin 20 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc din Suceava. Pompierii care intervin la faţa locului au descoperit două persoane decedate.

343 afișări
Imaginea articolului Suceava: Peste 20 de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc

Suceava: Peste 20 de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc

Incendiul a izbucnit luni dimineaţă, într-un apartament de pe strada Alexandru cel Bun din oraşul Suceava. În misiune au fost trimise o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

În interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul, au fost găsite două persoane inconştiente. Este vorba despre un barbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani. Pentru ambele persoane, medicul de pe ambulanţa SMURD a declarat decesul, a anunţat ISU Suceava.

Din cauza fumului gros, pompierii militari au evacuat cinci persoane, iar alte 16 s-au autoevacuat.

Incendiul a fost lichidat şi se intervine pentru evacuarea fumului din apartament şi de pe casa scării, a precizat ISU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici