Peste 240 de elevi ai unui liceu ploieştean nu au fost primiţi într-un hotel din Bulgaria

Peste 240 de elevi ai unui liceu din Ploieşti care au plecat, vineri, la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, pentru banchetul de sfârşit de liceu nu au fost primiţi în hotelul unde aveau rezervări pe motiv că agenţia de turism prin care elevii îşi făcuseră rezervările nu a achitat integral costurile.

58 afișări

Potrivit directorului adjunct al Colegiului ploieştean I.L. Caragiale, profesoara Rodica Trif, care îi însoţeşte pe elevi în excursie, cei 240 de adolescenţi, cu toţii elevi în ultima clasă de liceu, au plecat, vineri, cu autocarele, la Nisipurile de Aur, unde aveau rezervări la Hotelul Elena, clasificat la patru stele.

Elevii îşi făcuseră cu câteva săptămâni înainte rezervări şi urmau să stea la hotel de vineri până duminică şi să organizeze în Bulgaria banchetul de sfârşit de liceu. Fiecare dintre participanţi a plătit 115 euro pentru minicavanţa în Bulgaria.

Vineri, la ora 14.00, când autocarele cu elevi au ajuns la Hotelul Elena, de la Nisipurile de Aur, conducerea hotelului a refuzat să-i cazeze pe adolescenţi motivând că agenţia de turism nu a plătit toate costurile aferente acestei vacanţe.

"A fost îngrozitor. Ne-au dat afară din holul hotelului, apoi ne-au cerut să plecăm din faţa hotelului. Am stat în picioare, în stradă, fără o sticlă de apă, timp de aproape cinci ore", a declarat corespondentului MEDIAFAX Rodica Trif.

Directorul adjunct al Colegiului I.L. Caragiale a mai spus că reprezentanţii agenţiei de turism prin intermediul căreia elevii au plecat în Bulgaria spun că nu au nicio vină şi că ei au achitat toate datoriile către hotel.

După cinci ore de aşteptare, elevii s-au îmbarcat în autocare, iar la ora transmiterii acestei ştiri intraseră în România şi se îndreptau spre staţiunea Mamaia, unde agenţia de turism a aranjat să petreacă banchetul de sfârşit de an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici