Peste 25.000 angajaţi MAI vor lucra în minivacanţa de Rusalii. Poliţiştii vor acţiona cu 346 radare

Peste 25.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona în intervalul 1-5 iunie, o atenţie deosebită fiind acordată staţiunilor de la mare şi de la munte dar şi lăcaşelor de cult. Poliţiştii vor acţiona cu 346 radare.

339 afișări
Imaginea articolului Peste 25.000 angajaţi MAI vor lucra în minivacanţa de Rusalii. Poliţiştii vor acţiona cu 346 radare

Peste 25.000 angajaţi MAI vor lucra în minivacanţa de Rusalii. Poliţiştii vor acţiona cu 346 radare (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO)

"În această perioadă vor fi organizate aproape 1.000 de manifestări publice de amploare, la care se vor asigura măsuri specifice de ordine publică. În fiecare zi, 8.900 de poliţişti şi 6.600 de jandarmi vor fi în misiune, în teren. În plus, 1.500 de poliţişti vor fi mobilizaţi pentru fluidizarea traficului rutier pe principalele artere naţionale. Pentru depistarea şoferilor care încalcă regimul de viteză pe drumurile publice, echipajele rutiere vor acţiona cu 346 de aparate radar. În această perioadă, traficul rutier va fi monitorizat din aer de un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie", transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Pe autostrada Bucureşti - Constanţa, în acest weekend, vor fi operaţionale 5 puncte de lucru ale IGSU şi SMURD, dotate cu echipaje pentru intervenţii la urgenţe medicale şi descarcerare dar şi autospeciale de stingere a incendiilor.

"Punctele de lucru sunt situate după cum urmează: la kilometrul 19+ 900 de metri, kilometrul 65, kilometrul 105 – în localitatea Drajna, kilometrul 141 – în localitatea Feteşti şi la kilometrul 193 – în localitatea Valea Dacilor. Totodată, la nivelul judeţului Constanţa vor fi operaţionalizate puncte de lucru temporare ale pompierilor şi paramedicilor SMURD în Mamaia, Vama Veche şi pe căile de acces în municipiul Constanţa dinspre Valu lui Traian, Ovidiu şi Agigea", mai anunţă MAI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici