Peste 300 de şoferi au rămas sâmbătă fără permisul de conducere / La cât se ridică valoarea amenzilor date de poliţişti

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că în urma acţionilor de sâmbătă, 311 şoferi au rămas fără permisul de conducere. De asemenea, poliţiştii au dat 5.086 de amenzi în valoare de peste 1.654.352 de lei, fiind confiscate bunuri de peste 42.000 lei.

658 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de şoferi au rămas sâmbătă fără permisul de conducere / La cât se ridică valoarea amenzilor date de poliţişti

Peste 300 de şoferi au rămas sâmbătă fără permisul de conducere / La cât se ridică valoarea amenzilor date de poliţişti

"Aproape 8.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 3.298 de evenimente, dintre care 2.801 au fost sesizate prin SNUAU 112. În urma activităţilor, au fost constatate 751 de infracţiuni, dintre care 156 au fost constatate în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri restrictive de libertate", mai transmite Poliţia Română.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici