Peste 60 de şoferi au rămas fără permise după ce au fost prinşi conducând băuţi

Peste 60 de şoferi din zece judeţe ale ţării au rămas fără permise după ce, în acest sfârşit de săptămână, au fost prinşi conducând în stare de ebrietate, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

18 afișări
Imaginea articolului Peste 60 de şoferi au rămas fără permise după ce au fost prinşi conducând băuţi

Peste 60 de şoferi au rămas fără permise după ce au fost prinşi conducând băuţi (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii din Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea au organizat, în cadrul campaniei preventive "Alcohol/Drugs", o razie pentru a-i prinde pe şoferii care conduc băuţi.

Poliţiştii au oprit şi controlat 3.404 autovehicule, iar 1.960 de şoferi au fost testaţi pentru a se vedea dacă au băut.

În urma raziei, poliţiştii au reţinut 111 permise de conducere. Dintre acestea, 61 au fost reţinute pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 50 pentru alte abateri.

Au fost aplicate 1.509 sancţiuni, iar valoarea amenzilor se ridică la 215.670 de lei.

Totodată, poliţiştii au constatat şi 56 de infracţiuni, din care 26 au fost pentru alcool la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici