Peste 600 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii rutieri

Peste 600 de şoferi au fost amendaţi duminică de poliţiştii rutieri, în urma unei acţiuni la nivel naţional care a urmărit identificarea în trafic a autoturismelor fără anvelope de iarnă, informează, luni, Poliţia Română.

139 afișări
Imaginea articolului Peste 600 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii rutieri

Peste 600 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii rutieri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Poliţiştii au aplicat, duminică, 636 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto, dintre care trei pentru lipsa anvelopelor de iarnă şi 633 pentru alte abateri de la legea care reglemntează circulaţia pe drumurile publice, a precizat luni Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

În perioada 5 decembrie 2012 - 13 ianuarie 2013 au fost date 16.285 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 445 pentru lipsa anvelopelor de iarnă, 284 pentru lipsa dispozitivelor omologate şi 15.510 pentru alte abateri. În acelaşi timp, în 46 cazuri au fost sancţionaţi administratorii drumurilor.

Poliţia Română le recomandă şoferilor care pleacă la drum să verifice starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi să se asigure că au suficient combustibil în rezervor, pentru ca în cazul unor blocaje să nu sufere din cauza frigului şi, totodată, să poată continua drumul după deblocare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici