Peste 700 de apartamente pentru tineri vor fi construite în sectorul 4 al Capitalei

Ansamblul de locuinţe construit de Primăria sectorului 4, în colaborare Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), va totaliza 704 apartamente destinate tinerilor, urmând a fi ridicate 19 imobile.

189 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de apartamente pentru tineri vor fi construite în sectorul 4 al Capitalei

Peste 700 de apartamente pentru tineri vor fi construite în sectorul 4 al Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Ansamblul "Nicolae Tonitza" va fi împărţit în şase zone rezidenţiale, delimitate de zone de spaţii verzi şi va avea peste 200 de locuri de parcare, informează într-un comunicat transmis, marţi, de către Primăria sectorului 4.

Totodată, apartamentele vor avea suprafeţele şi dotările cerute de legea locuinţei. Pentru lucrările de construire a ansamblului de locuinţe pentru tineret, primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, semnând marţi autorizaţia de construire.

"La repartizarea locuinţelor sociale din incinta complexului Aleea Nehoiu am promis că mă voi implica în realizarea unui proiect care să se adreseze exclusiv tinerilor. Cu sprijinul partenerilor noştri de la ANL sunt pe deplin încredinţat că vom reuşi să finalizăm rapid acest proiect, astfel încât mulţi să se poată bucura de o casă nouă", susţine primarul sectorului 4 în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici