Peste 730 de zboruri de pe Otopeni au avut întârziere mai mare de 30 de minute în ultima săptămână

Peste 730 de zboruri care au aterizat sau decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) au avut întârziere mai mare de 30 de minute în ultima săptămână, iar 18 zboruri au fost anulate, potrivit unei informări transmite joi de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

406 afișări
Imaginea articolului Peste 730 de zboruri de pe Otopeni au avut întârziere mai mare de 30 de minute în ultima săptămână

Peste 730 de zboruri de pe Otopeni au avut întârziere mai mare de 30 de minute în ultima săptămână

Potrivit CNAB, în intervalul 7-13 iulie 2022, pe Aeroportul Henri Coandă, un număr de 731 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 226 (24%) mai puţine decât în săptămâna anterioară.

Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB.

Astfel, cele mai multe s-au înregistrat la Wizzair (176 de zboruri), Tarom (142 de zboruri), Ryanair (125), şi Blue Air (94 de zboruri).

În acelaşi interval, doar 18 zboruri au fost anulate de către companiile aeriene faţă de 56 în săptămâna anterioară.

În perioada 7-13 iulie, pe AIHCB au fost operate 2.323 de zboruri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici