Peste o sută de alegători din Ilfov au votat pe liste suplimentare

Peste o sută de alegători cu domiciliul în judeţul Ilfov au votat, duminică, pe liste suplimentare, la patru secţii de votare aflate în aceeaşi şcoală din sectorul 4 al Capitalei.

39 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de alegători din Ilfov au votat pe liste suplimentare

Peste o sută de alegători din Ilfov au votat pe liste suplimentare (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/Ovidiu Dumitru Matiu)

La secţia de votare 759, care funcţionează în Şcoala numărul 308 din strada Râul Şoimului, din sectorul 4 al Capitalei, din cei aproximativ 70 de alegători care au votat până la ora 12.00, 28 au votat pe liste suplimentare. Potrivit preşedintelui secţiei de votare, Dragoş Tănăsescu, alegătorii aveau domiciliul în judeţul Ilfov, comuna Corbeanca.

La secţia de votare numărul 760, care funcţionează tot în Şcoala numărul 308, din cei aproximativ o sută de votanţi, 27 au votat pe liste suplimentare. Potrivit preşedintelui secţiei de votare, Carmen Cudrenco, majoritatea alegătorilor care au votat pe listele suplimentare aveau domiciliu în localităţile Crevedia, Buftea, 23 August şi au votat în aceeaşi perioadă. Astfel, până la ora 11.40, la această secţie au votat pe liste suplimentare 27 de alegători.

Şi la secţia de votare 761, până la ora 11.45 au votat 61 de alegători, din care pe listele suplimentare au fost trecuţi 22 de votanţi care au domiciliul în judeţul Ilfov. Potrivit preşedintelui secţiei de votare, Anca Ioniţă, 10 dintre aceştia au domiciliul în localitatea Tamaş, opt în comuna Corbeanca, trei în Valea cu Flori şi unul în localitatea Tălpici.

La secţia de votare 762, până la ora 11.40 au votat 88 de alegători, din care 38 pe liste suplimentare. Potrivit preşedintelui secţiei de votare, Ioniţă Petra, 33 din cei 38 de alegători aveau buletine cu adrese în Corbeanca, Buftea, Periş, Urziceanca, Tamaş (judeşul Ilfov).

Cele patru secţii de votare funcţionează în cadrul aceleiaşi şcoli, la acelaşi etaj, cetăţenii care au votat pe listele suplimentare exercitându-şi acest drept în aceeaşi perioadă a zilei.

Potrivit unor membri din secţiile de votare, unii dintre aceşti alegători au motivat că sunt în vizită la rude pentru sărbătoarea de Rusalii, în timp ce alţii au spus că au venit pentru a face curăţenie în această parte a Capitalei.

Conform unor surse, microbuzele cu care au fost transportaţi cetăţenii din judeţul Ilfov ar aparţine PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici