Peste o sută de persoane, salvate din calea viiturilor de pompieri

Pompierii au salvat 116 persoane care au rămas blocate în urma viiturilor, cele mai multe din judeţele Giurgiu şi Vaslui, informează, luni, Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

95 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane, salvate din calea viiturilor de pompieri

Peste o sută de persoane, salvate din calea viiturilor de pompieri (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"În ultimele 24 de ore, peste 600 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, în special pompieri din Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, au acţionat pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor hidrologice şi meteorologice periculoase, înregistrate în localităţi din 11 judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit MAI, în ultimele 24 de ore au fost salvate din calea viiturilor 116 persoane, cele mai multe din judeţele Giurgiu şi Vaslui, unde au fost sesizate 78 şi, respectiv, 35 de cazuri.

Echipele de intervenţie au salvat cinci adulţi şi trei copii rămaşi blocaţi din cauza viiturii într-un autoturism şi un microbuz pe DJ 229, între localităţile Nicolae Bălcescu şi Iulia.

De asemenea, în municipiul Tulcea s-a intervenit pentru salvarea a două persoane rămase blocate în maşină, a precizat sursa citată.

BACALAUREAT 2013: Tot ceea ce trebuie să ştii despre examenul din acest an

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici