Peste o sută de timişoreni protestează în faţa Prefecturii faţă de taxa auto

Peste o sută de timişoreni s-au adunat, duminică dimineaţă, în faţa Prefecturii Timiş, pentru a participa la un miting organizat şi autorizat, în semn de protest faţă de triplarea taxei auto, reglementare care va intra în vigoare de luni.

13 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de timişoreni protestează în faţa Prefecturii faţă de taxa auto

Peste o sută de timişoreni protestează în faţa Prefecturii faţă de taxa auto (Imagine: Mediafax Foto)

Protestatarii care au participat sâmbătă la un miting neautorizat, blocând circulaţia, au cerut ulterior autorităţilor să autorizeze un al doilea protest, cel de duminică, iar solicitarea lor a fost aprobată.

În faţa Prefecturii Timiş au ajuns şi prefectul Ovidiu Drăgănescu şi şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos.

"Sper ca astăzi (duminică - n.r.) să nu mai avem problemele de ieri (sâmbătă - n.r.), protestul a fost autorizat, este opţiunea oamenilor să protesteze, dar având în vedere că au primit aprobare pentru acest miting sper că nu se va mai bloca circulaţia şi am înţeles că vor fi mai civilizaţi", a spus prefectul Ovidiu Drăgănescu.

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, a declarat, la rândul său, că mitingul nu va mai bloca circulaţia.

"Protestatarii sunt însoţiţi pe tot traseul pentru care s-a autorizat mitingul de Poliţie şi Jandarmerie. Nu vom mai avea problemele de ieri (sâmbătă – n.r.)", a spus Bolbos.

Traseul pentru care protestatarii au primit autorizaţie porneşte din faţa Prefecturii Timiş şi continuă pe câteva bulevarde din Timişoara, până la Administraţia Financiară Timişoara, iar în final manifestanţii vor ajunge în faţa stadionului Dan Păltinişanu.

Protestul a fost autorizat între orele 11.00 şi 14.00.

Citeşte şi:

Sute de şoferi au protestat faţă de triplarea taxei auto (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici