Petiţie pentru redeschiderea sălilor de sport. „Exerciţiile fizice erau pentru mine un refugiu”

  • În Timişoara, CJSU a închis sălile de fitness, din cauza ratei de infectare
  • Incidenţa a ajuns vineri, la 3,39 cazuri la mia de locuitori
  • Petiţia pentru redeschiderea sălilor de sport a adunat 2.049 de semnături, în 24 de ore
2214 afișări
Imaginea articolului Petiţie pentru redeschiderea sălilor de sport. „Exerciţiile fizice erau pentru mine un refugiu”

Mergi des la sala de sport şi ţi-e teamă că se va închide? Să ştii că la Timişoara s-a întâmplat asta deja, din cauza ratei de infectare.

Ramona Olteanu, proprietara Friends Arena consideră măsura discriminatorie, pentru că în Bucureşti sau Craiova, sălile de fitness funcţionează în continuare. Ramona spune că oricum are deja pierderi de câteva zeci de mii de euro. A avut sala închisă două luni, apoi a funcţionat la capacitate redusă. Ea nu înţelege decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, când nimeni nu s-a infectat la sala de sport.

Revoltată este şi Carmen, care este educatoare. Lucrează de acasă, iar mersul la sală o ajuta să depăşească această perioadă. Alături de alţi iubitori de sport, Carmen îi cere prefectului de Timiş să redeschidă sălile de fitness. Este vorba despre o petiţie on line pe care au semnat-o până acum, cam 2.000 de clienţi ai sălilor de sport.

„Este foarte greu să te organizezi peste noapte, să-ţi suspenzi activitatea integral, ca apoi să continui cu un proces de menţinere a clienţilor şi readucere înapoi, a le demonstra că sala de sport este un mediu safe (lb. eng. - sigur). Cred că decizia luată în judeţul Timiş, spun judeţul Timiş, pentru că este singurul judeţ în care s-a luat această decizie de suspendare integrală a activităţilor sportive, este una greşită şi aş putea spune chiar abuzivă”, spune Ramona Olteanu, manager Friends Arena .

„Exerciţiile fizice erau pentru mine un refugiu în a-mi regăsi un vibe bun. Totodată consider că ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar şi nu că ar fi un pericol pentru această perioadă”, este de părere şi Carmen Safta, clientă.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici