Petrecere cu manelişti şi interlopi, într-un local din Braşov. Şapte persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor

  • Mai multe persoane au petrecut într-un local din localitatea Tohanul Nou, judeţul Braşov, fără măşti şi distanţare.
  • Şapte persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor.
376 afișări
Imaginea articolului Petrecere cu manelişti şi interlopi, într-un local din Braşov. Şapte persoane au fost amendate pentru încălcarea regulilor

Poliţiştii din Braşov au făcut verificări după informaţii potrivit cărora într-un local din Tohanul Nou a avut loc o petrecere cu manelişti şi interlopi.

„Vă comunicăm faptul că au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Braşov, au constatat faptul că au fost încălcate prevederile O.U.G. nr. 28/1999, fapt pentru care au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.500 lei”, a transmis comisar de Poliţie Alina-Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

În presă au apărut imagini de la petrecerea respectivă, după ce mai mulţi participanţi ar fi publicat poze pe Facebook. Conform acestora, la chef au participat mai mulţi manelişti, dar şi interlopi, care s-au distrat fără nicio măsură de protecţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici