Petrecerile corporatiste de sărbători se mută în online. Companiile trimit cadourile angajaţilor acasă

  • Petrecerile corporatiste de final de an se organizează în online
  • Firmele trimit cadouri angajaţilor acasă
  • Bugetele de Crăciun nu au scăzut, spun angajatorii
358 afișări
Imaginea articolului Petrecerile corporatiste de sărbători se mută în online. Companiile trimit cadourile angajaţilor acasă

Sursa foto: profimedia

Adio Secret Santa cu colegii şi la petrecerea de Crăciun în club, plătită de companie. Majoritatea companiilor au prelungit perioada în care angajaţii lucrează de acasă din cauza coronavirusului până cel puţin în vara anului viitor. Iar acest lucru a transformat una dintre cele mai îndrăgite tradiţii corporatiste, aceea a petrecerilor de final de an.

Andreea Vasile va participa şi anul acesta la party, dar virtual.

ANDREEA VASILE, angajata unei companii din Bucureşti: Nu mai facem clasica tragere la sorţi cu bileţele. Vom fi probabil fiecare la el acasă cu o cană de vin fiert, dar vom încerca să interacţionăm cât mai mult în cadrul acelei petreceri pe Zoom. E pur şi simplu un mod de a ne mai vedea toţi într-un mediu mai puţin formal decât şedinţele pe care le avem zilnic.

Fana Oprea este directorul de resurse umane al companiei IT Global App Testing, care are 50 de angajaţi în Cluj şi 100 de angajaţi la nivel global. Anul trecut, 95 dintre cei 100 de angajaţi ai companiei s-au reunit la petrecerea companiei.

Fana Oprea, Head Of Human Resources, Global App Testing: Toţi banii alocaţi efectiv pentru eveniment se duc înspre cadouri pentru oameni. În fiecare birou avem un reprezentant care va colecta cadourile. Iar reprezentantul local le va trimite fiecărui angajat acasă. După partea asta de deschidere a cadourilor, care se va face live, prin conferinţă, vom avea un joc online. Noi nu am schimbat deloc bugetul, adică noi avem acelaşi buget, dacă nu puţin mai mare. Cred că fiecare dintre companii ar putea să găsească o soluţie prin care să îi antreneze pe oameni în astfel de evenimente. 

Aproape una din două companii din oraşele mari din România organizau în anii trecuţi petreceri pentru angajaţi, potrivit unui sondaj realizat de platforma de recrutare Bestjobs.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici