Petroşani: Două persoane internate în acelaşi salon cu o tânără cu noul coronavirus au murit

Două persoane internate în acelaşi salon cu tânăra de 26 de ani din Petroşani infectată cu noul coronavirus au murit, au anunţat, vineri, reprezentanţii Prefecturii Hunedoara. Cele două persoane aveau teste negative pentru coronavirus, cauza deceselor nefiind cunoscută la această oră.

3682 afișări
Imaginea articolului Petroşani: Două persoane internate în acelaşi salon cu o tânără cu noul coronavirus au murit

Petroşani: Două persoane internate în acelaşi salon cu o tânără cu noul coronavirus au murit

Potrivit autorităţilor din Hunedoara, cele două persoane au stat în acelaşi salon cu tânăra de 26 de ani depistată pozitiv cu coronavirsus, în secţia de neurologie a Spitalului Petroşani.

Până acum, epidemiologii au descoperit şase contacţi direcţi ai femeii care au fost confirmaţi cu coronavirus.

„Spitalul de Urgenţă din Petroşani a informat DSP- HD despre decesul a două paciente care au fost în salon cu persoana de 26 de ani depistată pozitiv. Pentru aceste două persoane s-a primit rezultat negativ pentru COVID 19. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare pentru depistarea contacţilor direcţi ai celor 6 persoane depistate pozitiv, ieri (joi - n.r.). La această acţiune din Valea Jiului participă medicii epidemiologi de la Direcţia de Sănătate Publică - jud. Hunedoara şi de la toate spitalele din judeţ", anunţă reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

Secţia Neurologie a Spitalului Petroşani este închisă.

Potrivit autorităţilor din Hunedoara, mai multe cadre medicale din Spitalul Petroşani, dar şi angajaţi ai Ambulanţei Hunedoara şi ai unei clinici private din Hunedoara au intrat în contact cu tânăra care a plecat de acasă, deşi era în izolare la domiciliu, pentru a-şi face mai multe analize medicale.

Aceasta nu a declarat că era în izolare la domiciliu pentru că a venit din Italia. Femeia de 26 de ani fusese amendată anterior pentru că a părăsit domiciliul în care a declarat că se autoizolează. Ea revenise în ţară din zona Veneto în 1 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici